TÈCNIC SUPERIOR EN ELECTRÒNICA DIGITAL ( REF. TEC3 )
Descripció:

Necessitem tècnic superior en electrònica digital per cobrir vacant en el departament de reparació de components per ordinadors d' última generació. LIFE INFORMÀTICA s'encarregarà de realitzar la sel·lecció del personal per a empresa multinacional de components per ordinador. Amb més de 20 anys d'experiència en la fabricació, aquesta empresa es centra en proporcionar l'última tecnología per els usuaris de tot el món, desenvolupant, provant i fabricant una àmplia gama de productes amb estrictes requeriments de qualitat i normes de control.

Busquem:

Persones responsables, metòdiques amb gran capacitat de treball. Coneixements de català. Estudis mínims: Cicle Formatiu de Grau Superior / FP 2, especialitat en electricitat i electrònica. Experiència entre 0 i 3 anys. Es valorarà favorablement coneixements avançats d'anglès. També es valorarà qualsevol tipus d'experiència laboral relacionada amb la micro soldadura i reparació de components electrònics per ordinador.

Oferim:

Oportunitat de formar part d'un equip dinàmic i capaç de cobrir qualsevol situació que es presenti, gràcies a la col·laboració i al bon ambient de treball que es pot percebre. La persona sel·leccionada podrà expressar les seves idees i millores per a què, amb la seva aportació, seguim creixent com a equip. Contracte de 6 mesos ampliables i a jornada completa.

Si reuneixes els requisits, no ho dubtis i fes-nos arribar la teva sol·licitud, omplint aquest formulari.
Facebook Twitter Google Plus YouTube Instagram LinkedIn